Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

AdZone - Marketing and Advertising Area

Duminică, 2018-03-25
Principală » 2012 » Februarie » 13 » Valentine`s Day Marketing
3:23 PM
Valentine`s Day Marketing

Pentru ca mâine este Valentine`s Day , în traducere liberă la noi ca Ziua Îndrăgostiţilor, trebuie să ştiţi că această zi generează vânzări foarte mari în sectorul florăriilor, bijuteriilor, cadouri şi turism.

Cu toate că este un soi de "sărbătoare" împrumutată şi-a făcut loc până şi pe piaţa din Asia cu ajutorul unui marketing agresiv şi continuu.

Chiar despre asta vreau să şi vorbesc în acest post, despre ce poţi face pentru promovare în Social Media, de Valentine`s Day.

Ponturi pentru Social Media

1. Schimbarea pozelor de profil pe Facebook,Twitter,LinkedIn,etc şi a avatarelor

Puteţi pune o poză mai "caldă" adăugând o inimioară, schimbând fundalul în roşu sau roz sau chiar adăugând cuvântul Dragoste/Love.

2. Susţine o cauză

Susţineţi o cauză socială pe Facebook, îndemnaţi fanii şi followerii să facă acelaşi lucru,promoveaza cauza respectiivă pentru a crea notorietate, distribuie poza şi mesajul pe care îl promovează.

3. Creează cupoane de reducere 

"De Valentine`s Day pui jumate` din ce iei". Creează un mesaj adecvat, în spiritul acestei zile şi oferă cupoane de reducere pentru fani şi followeri.  Promovează această acţiune şi oferă un discount bunicel mai ales dacă nu faci parte din afacerile care "infloresc" în această perioadă.

4. Fidelizează-ţi clienţii

Oferă o floare, o felicitare, o inimioară ca şi bonus la fiecare produs vândut online, la produse cu un preţ de peste X lei sau la cumpărături în valoare de peste Y lei.

5. Ogranizează concursuri

Pentru a avea activitate pe pagina de Facebook,Twitter, etc organizează concursuri.O idee mai originală e organizarea unui concurs video ce va consta în postarea de filmuleţe realizate de către o pereche de îndrăgostiţi în care să-şi declare dragostea,de exemplu. Stabileşti o sumă pentru premii şi în funcţie de aceasta stabileşti câţi vor fi premiaţi în funcţie de likeurile primite, numărul de share-uri, comentarii, etc.

6. Facebook app

Creează o aplicaţie Facebook pentru această ocazie.Un generator de mesaje de dragoste, un panou cu un peisaj specific în care îşi pot integra feţele,etc.

7. Creează un viral

Un viral bun, lansat cu cateva zile înainte poate fi un mod foarte bun de promovare a companiei şi a produselor.Un filmuleţ de prezentare autentic, caracteristic zilei de Valentine`s Day sau altă idee creativă în format video şi promovată în Social Media poate fi de bun augur pentru vânzări.

Reţineţi ! de valentine`s Day nu doar magazinele ale căror profil le-am enumerat mai sus au vânzări. Multe alte afaceri pot rămâne cu un profit frumos dacă ştiu să se promoveze. 

O promovare bună şi eficientă în preajma unor zile cu potenţial bun de vânzari chiar ajută!

 

Vizualizări: 8731 | Adăugat de: Alex | Tag-uri: valentines day, ziua indragostitilor, promovare, publicitate, cadouri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
0   Spam
1 Goa Carnival 2011 Hotels   (2013-07-13 5:24 PM)
http://bit.ly/15acAxz
Since their departure, Goa tourism has served tourists with a lot of travel options, entertainment opportunities and interesting activities.
Although these hotels do not have the kind of facilities available in luxury hotels, you can expect basic amenities in them.

Prenume *:
Email *:
Website:
Cod *: